FOT Fórum

Log In
Messages in this topic - RSS

Főoldal » Szalakóta » Információk a fajról

Minden ami szalakóta, odúkihelyezés, szalakóta gyűrűzés, megkerülések, színes gyűrűk, információk a fajról.
|
2011.05.27. 21:27:39

Barna Krisztián
Barna Krisztián
Posts: 4
Üdv mindenkinek!
A szaud-arábiai megkerülés kapcsán kicsit jobban átböngésztem ezt az arab levelezős oldalt,és hát meg kell mondanom,hogy elégé elszörnyedtető képekre találtam.Ezek mindenre lőnek ami mozog,és plussz még élvezik is,nem is beszélve arról,hogy az elejtett madarak miként végzik.Majd pedig le is fotózzák a tetteiket és gyönyörködnek bennük.Gyalázatos!
Íme,egy csapat akik (lehet,hogy épp ők voltak a megkerült szalakótának is "mészárlói") néhány nappal később jó néhány szalakóta és egyéb vonuló madár életétének vetettek véget.
http://mekshat.com/vb/showthread.php?t=407308
Kriszti
edited by kriszti on 2011. 05. 27.
0 link
2011.05.30. 12:54:16

Molnár László
Molnár László
Posts: 2
Üdítő látványt nyújtottak az arab fórum képei. Már nagyon hiányoltam a szalakóták tömeges jelenlétét, de most megnyugodva vettem tudomásul, hogy megvannak a kellemes hőmérsékletű arab sivatagban. És a finom falatokká váltak a vadgerlékkel, sárgarigókkal s más vadakkal együtt. Persze, a libanoni gólyák (és máltaiak) sem jártak jobban. És micsoda büszke hősök tették ezt! Igazi arab férfiak. S majd minden kommentben elhangzik valamilyen formában az isten neve, rá való hivatkozás. Dicsőség hát neki!
Ezért is érdemes óvni madarainkat, hogy etethessük a szegény, éhező arabokat, akiknek csak nyomorult terepjáróra telik a sivatagban.
Az adat viszont jó, kár, hogy nem az egyik mellékelt képen is látható látcsővel azonosították ezek a sivatagi kultúrlények. De az is lehet, hogy csak dzsihád volt a hitetlen keresztény madarak ellen. Semjén Zsoltit oda kéne küldeni miniszterelnök-helyettesnek. Megállná a helyét.
+1 link
|

Főoldal » Szalakóta » Információk a fajról





Powered by AspNetForum 7.0.4.0 © 2006-2010 Jitbit Software